Terima Kasih

Sila semak emel anda.

Jika masuk ke dalam SPAM, alihkan ke INBOX.

54 Responses

  1. Mat Lawi Hassan says:

    Berminat nak baca ebook ni.

  2. md kamal Hamdan says:

    assalamualaikum..ok

  3. shahrul says:

    tak sabaq nak baca

  4. Nina Susana says:

    i want to read your Kentut-kentut cinta

  5. Hariz Zain says:

    Nak blajar blajar tulis novel

  6. Hafiz says:

    Salam, dah klik link dan sahkan email tapi tak boleh download. Kenapa ye?

  7. Mohd Sufri Sabah says:

    Terima kasih tuan.Semoga semakin dimudahkan rezeki tuan.Aamiiin.

  8. Nina Susana says:

    Very thank you ustaz for the all the knowledge…

  9. Zuraidi B Mohamad says:

    terima kasih.harap dapat ikuti kursus satu hari nanti.

  10. SARIAH AWANG SENIK says:

    Semua email adalah betul. Cuma tak de web site je.

  11. notie saad says:

    Tqvm ustaz…bg peluang kami nak baca…Alhamdulillah. Moga Allah berkati….

  12. asrey says:

    cuba untuk mmbaca sama ada ianya menarik atau tidak . tq

  13. nafsul says:

    makasi banyak nggeh

  14. asymawi says:

    Allah S.W.T kurniakan tuan bakat dan ilham……. Memang best….aku pun terkentut-kentut membaca…..

  15. sara says:

    Terima kasih…sy dah tgk karya ust di pnm…tp sy buat byran jek x baca…hu hu

  16. mohd Fauzi says:

    Jazakallah Khair…

  17. Rafidah says:

    Terima kasih… sy dh download.. xsbr nk bc…

  18. asnawi says:

    terima kasih bebanyak…hanya Allah dapt membalas kebaikan tuan

  19. Tengku Muhammad Arbaie says:

    Ma sha-Allah alaik, jazakumullah kheyr tuan.

  20. Norhaslinda says:

    terima kasih..kentut kentut cinta.,.best

  21. roshiza hashim says:

    Terima kasih…….teruskan berdakwah…

  22. nizam says:

    kenapa lps dowload x leh nk baca…

  23. Abdul kabir says:

    Terima kasih… Teruskn berdakwah

  24. Muaz says:

    Terima kasih tuan Khairy Tajudin…

  25. Zakri Zakaria says:

    Terima kasih tuan!

  26. asrul says:

    jazakallah, teruja nk bace ebook ni..

  27. Danial Adam says:

    Terima kasih tuan, semoga rezeki diberkati

  28. Siti Shalihah says:

    Alhamdulilah, terima kasih Tuan.

  29. abul qasim says:

    Alhamdulillah, sangat menarik. terima kasih tuan.

  30. Saya berminat nak baca e-book tuan..

  31. Zul says:

    Tuan. Linknya tak boleh klik..

  32. Azmi Harun says:

    Terima Kasih Tuan khairy atas e-book

  33. Abdullah Abd Jamil says:

    Terima kasih Sifu Khairi,
    Barakallahu fik

  34. ROBA'AH BINTI MANSOR says:

    Terimakasih diatas ilmu yang telah tuan kongsikan. Ianya adalah satu perkongsian hebat dari seorang yang hebat seperti tuan. Semoga kejayaan akan terus bersama dengan kita semua. Aammiinn…

  35. Hadimin Jumburi says:

    INSHAALLAH ALHAMDULILLAH SYUKRON TERIMA KASIH JAZAKALLAHU KHOIR BERMENAFAAT UTK SEMUA

  36. Yus Nita Fauzi says:

    Saya berminat nk barca e-book tuan

  37. Durrah Fatiha says:

    terima kasih, cikgu. in sha Allah akan dibaca.

  38. Abdullah Abd Jamil says:

    Alhamdulillah… Minta kebenran menggunakan ide tuan…

  39. Fahmy says:

    saya tak terima lagi ebook

  40. Amalina Nudin says:

    Saya tak dapat download tuan, just ada ayat “Sila semak emel anda.

    Jika masuk ke dalam SPAM, alihkan ke INBOX.”

    check balik just ada link pengesahan kemudan kembali ke ayat ini juga

  41. Terima kasih Tuan Khairy..semoga menjadi inspirasi yg berguna untuk saya..

  42. June says:

    Tq cikgu..insya Allah

  43. Siti Ishah Shamsudin says:

    Assalam cikgu..saya nak baca Kentit-kentut Cints

  44. Siti Afiqah Ismail says:

    Assalamualaikum cikgu, nk tny buku srikandi agung mmg x cetak lg ke?? sbb kat mph pun dh out of stock..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *